Video Clip SAME 2008

26 de febrer 2008

Setmana Mundial per l’Educació, 21-27 d’abril de 2008

Superem l’exclusió. Qualitat en l’educació!!


POSA-HI LA TEVA PEÇA!, TOTES COMPTEN

Ens apropem a vosaltres per a convidar-vos a construir junts el bell camí de l’educació a través de la Campanya Mundial per l’Educació que ara comença (CME).

La Campanya Mundial per l’Educació (CME) és una coalició internacional de ONG’s, sindicats del món educatiu, centres escolars i moviments socials de tot tipus compromesos amb el dret a l’educació. Aquesta coalició neix amb l’objectiu d’exigir i responsabilitzar els governs de l’accés i compliment del dret a l’educació de tots i totes, reflectit pràcticament en totes les declaracions, fòrums i cimeres internacionals fins el dia d’avui.

Per l’any 2008, el lema que ens convoca és:

Superem l’exclusió, qualitat en l’educació!

Posa la teva peça. Totes compten.

CCOO, Ajuda en Acció, Educació Sense Fronteres, Intered, Intermon Oxfam, i Save the Children, que participen en aquesta campanya, aportaran als centres educatius materials i propostes didàctiques per aprofundir en aquest tema a l’aula, treball que els/les docents enriquiran amb la seva tasca diària amb l’alumnat i que culminarà en un acte mundial conjunt la SAME, el 25 d’abril de 2008.

Durant aquesta setmana es realitzaran simultàniament, a diversos llocs del món, un conjunt d’activitats amb l’objectiu de sensibilitzar líders polítics, membres de la comunitat educativa, mitjans de comunicació i societat civil sobre les nefastes conseqüències de l'exclusió i exigir a les autoritats el compliment dels compromisos adquirits per aconseguir una Educació de qualitat que permeti sumar a tots en un món millor.


El nostre desig és que el major nombre possible d’escoles, alumnes i docents puguin participar d’aquesta iniciativa. Per això, si voleu que la vostra veu se sumi a la campanya, rebre més informació sobre la campanya o l’acte central podeu consultar la pàgina www.cme-espana.org/.


POSA LA TEVA PEÇA. TOTES COMPTEN!!


Atentament,

Campanya Mundial per l’Educació


El paquet amb els materials i recursos de la SAME 2008 està disponible aquí: recursos.