Video Clip SAME 2008

15 d’abril 2008

Setmana d’Acció Mundial per l’Educació. Acte central dia 25 d'abril





Benvolguts,

Amb la satisfacció de poder comptar amb la vostra participació a la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació dins del marc de la Campanya Mundial per l’Educació d’enguany us informem que finalment l’acte central tindrà lloc el proper divendres 25 d’abril a les 11h. la plaça de la Catedral.

Sota el lema “Superem l’exclusió, qualitat en l’educació, posa la teva peça totes compten” es realitzarà un puzle amb els assistents tot formant la paraula “EDUCACIÓ” i, aprofitant la presència institucional, es llegirà un manifest reivindicatiu reclamant una educació de qualitat per a tothom. Més enllà de la vessant reivindicativa, l’acte comptarà també amb animació i sorpreses que faran d’aquesta jornada una festa de la comunitat educativa pel dret a l’Educació.

Per a realitzar el material que s’entregarà a les autoritats amb el manifest, us agrairíem que ens enviéssiu la fotografia del puzle elaborat en cada centre abans del 18 d’abril a través del nostre correu electrònic esfcatalunya@educacionsinfronteras.org. I, que en tot cas, confirmeu la vostra assistència a l’acte. Moltes gràcies a aquells que ja ho heu fet!

En breu us farem arribar més informació i detalls referents a la realització de l’acte. Mentrestant, ens acomiadem agraint-vos de nou la il•lusió i el compromís adquirit amb la Campanya i el Dret a una Educació de qualitat per a tothom.


Atentament,
CME Catalunya